Inschrijven

The Caveman Challenges

Inschrijving is geopend:

Emmen 2016

05-06-2016

Veel spectaculaire hindernissen met start en finish midden in het centrum van Emmen. In hartje zomer kun je genieten van voldoende 'verkoeling'. Deze editie maakt optimaal gebruik van de unieke ligging van Emmen waardoor landelijk en stedelijk gecombineerd worden.

Exloo 2016

16-10-2016

Naast de vele unieke en spectaculaire hindernissen krijg je tijdens deze obstacle run ook nog te maken met heel veel open vlaktes, maar ook dichte bossen. Je zult de vele heuvels van de hondsrug moeten trotseren en de kasseien moeten overbruggen.

Aftermovie Caveman Challenge Exloo 2015

Reviews

Obstakels

De Caveman Challenge is een run met potentie: de organisatie heeft voor een eerste keer een leuke run neergezet. Ze mogen aan PR iets meer doen en de hindernissen wat uitdagender maken. De run volgt een prachtig terrein waar meer uit te halen is. De faciliteiten rondom de run mogen beter, maar de verzorging onderweg was prima in orde. De onderlinge sfeer tussen de deelnemers was – op een enkeling na die tijdens de tweede hindernis niet op zijn beurt wilde wachten – erg goed. Er waren veel vrijwilligers aanwezig tijdens de run waardoor er toch ook een beter gevoel van veiligheid ontstond.

Door: Alette 20-10-2014

Facebook

Fantastische run!
Ondanks dat ik alleen liep, geen moment alleen gewerkt!
#sportverbroederd

Door: Jeroen van der Weide 18-10-2015